16-08-10

Vrijdag 2 juli 2010

Mijn gsm wekt mij om 5 uur omdat ik voor het ontbijt nog eens in rapken een groet wil gaan brengen aan de grot aan ons Lieve Vrouwke.

DSC06633.JPG

Ik wil haar nog een laatste keer bedanken voor de mooie vakantie die ik andermaal mocht doorbrengen, voor het schitterende weer tijdens die periode, om sterkte voor de familie van Rudy, om een goede gezondheid voor al m’n dierbaren en vrienden op het thuisfront en om hopelijk het volgende jaar nog eens te mogen terugkeren.

DSC06906.JPG

 

 

 

Om 6 uur ben ik terug om te ontbijten en tegen half 7 komt de bus ons oppikken. Met een kleine vertraging maar met overwegend leuke herinneringen vertrekken we opnieuw huiswaarts. De vlucht verloopt spoedig en we landen tijdig.

DSC00004.JPG

Op de schermen verschijnt het bericht dat de bagage wat vertraging heeft, iets wat bij tal van reizigers gegrinnik oplevert. Dat treinen, bussen en vliegtuigen vertragingen kunnen hebben, wisten we al maar dat ook bagage nu al de kwotering krijgt van: delayed, dat was nieuw voor ons.

Het afscheid van m’n twee reisgenoten is hartelijk en welgemeend en we hopen elkaar een volgende keer terug te zien. Adrienne wordt opgehaald en zowel Ghislaine als ikzelf nemen de trein huiswaarts, doch met andere bestemmingen. De temperaturen in België zijn drukkend warm en geven zo’n 37° aan. Dan was het ademen in Lourdes bij gelijkaardige temperaturen toch stukken gemakkelijker. In Gent staat mijn moeder mij aan de bushalte op te wachten en ’s avonds volgt er nog een pannenkoekenavond waarbij ook mijn vader aanwezig is. Ik kan er op verhaal komen en terugkijken op een aangename, zonnige en rustgevende vakantie.

22:26 Gepost door Stridje in Reizen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Weer ganse verslagen en mooie foto's. :)

je hebt vorige zondag toch geen last gehad van het bomalarm in Lourdes hé?

knufs
Kim

Gepost door: Kim | 19-08-10

De commentaren zijn gesloten.